Familierondleiding Groninger Museum

Groninger Museum

Speciaal voor Museumkaarthouders organiseert het Groninger Museum een familierondleiding voor het hele gezin. Samen met uw (klein)kinderen ontdekt u de hoogtepunten van het Groninger Museum. Een uitstekende tip voor de kerstvakantie! Graag reserveren tot één week tevoren, uitsluitend via de blauwe link hiernaast in de 3e kolom. Na aanmelding krijgt u een bevestiging. Hiermee kunt u bij de kassa de rondleiding betalen. Startpunt van de rondleiding is de informatiebalie in de Benedenhal. De rondleiding start om 12 uur precies.

Elk weekend en tijdens de kerstvakantie is er een familie-atelier, waar kinderen zelf aan de slag kunnen. Ze kunnen ook meedoen aan de schilderwedstrijd Kinderen schilderen voor UNICEF, georganiseerd wegens de samenwerking met UNICEF bij de tentoonstelling Natural Beauty.
 
 

Terug

Bezoekersinformatie

Looptijd

22, 26 & 29 december 2013 en 5, 19 & 26 januari 2014, 12 uur

Prijs

Museumkaart geldig

Prijs: € 1,50 per persoon (normaal: € 3). Kinderen t/m 16 jaar gratis! Maximaal 60 personen per datum, vol = vol. Daarnaast biedt de museumwinkel per Museumkaart een klein notebook, zolang de voorraad strekt.
 

site van het museum

reserveren