MuseumkaartMatch is per 1 november offline

MuseumkaartMatch is een ontmoetingsplaats voor alle kaarthouders, jong en oud, die op zoek zijn naar gezelschap om samen een museum of tentoonstelling te bezoeken. Alle kaarthouders van 18 jaar of ouder kunnen er gratis gebruik van maken.

/MuseumkaartMatch is per 1 november offline\

Twee jaar geleden zijn we met MuseumkaartMatch gestart om te kijken of er behoefte is aan dit platform. Deze behoefte verandert en daarom gaan we een nieuw concept initiëren. Het huidige platform sluit hier niet voldoende bij aan en is wegens technische redenen helaas per 1 november offline. Het nieuwe concept zal gericht zijn op persoonlijke verbinding tussen Museumkaarthouders. Hierin staan privacy en veiligheid voorop.

/Wat betekent dit voor jou?\

Je MijnMuseumkaart-profiel blijft bestaan, daar kun je zien hoe vaak je je kaart gebruikt hebt en tot wanneer hij geldig is. De MuseumkaartMatch site is op 1 november 2019 uit de lucht. Dit betekent dat we alle geplaatste oproepjes en chatberichten verwijderen.         

We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rond MuseumkaartMatch via de Museumtips nieuwsbrief. Ontvang je nog geen Museumtips meld je hier aan.