Vind je ideale gezelschap voor een dagje museum!

Tips

  • Kies een duidelijke, korte titel die de inhoud van je oproep goed weergeeft. 
  • Houd je adres, telefoonnummer en e-mailadres privé. via de reageer-knop kunnen mensen contact met je opnemen. 
  • Wil je bepaalde gegevens niet zichtbaar hebben, ook niet voor ingelogde gebruikers, pas dit dan aan in je profiel, door 'het oogje' te wijzigen naar 'het slotje'. 
  • Omschrijf je wens zo helder mogelijk. Hoe meer details je verstrekt, hoe beter je match kan zijn.
  • Je kunt je profiel tijdelijk uitschakelen door bovenin je Matchprofiel het vinkje 'Mijn matchprofiel is zichtbaar op deze site en ik ga akkoord met de gebruikersvoorwaarden' uit te zetten. Je account blijft dan bestaan, maar jouw oproep staat niet meer op de site.  

Voorbeelden

Museumvriend(in) voor regelmatig museumbezoek

Ik ben een vrouw van 51 jaar en zoek een museummatch (vrouw) voor regelmatig museumbezoek. Mijn man is hier niet voor te porren. Ik houd met name van moderne kunst. Ik wil graag maximaal 2 tot 3 uur naar het museum, daarna graag een versnapering in de buurt van het museum. Het lijkt me leuk om gelijkgestemden te ontmoeten en te praten over de tentoonstelling. Maar ik houd er graag een goede vriendschap aan over. Het sociale aspect is voor mij belangrijk. Ik woon in Amsterdam, maar ben bereid om te reizen. Het liefst met het OV. Ik hoor het graag. 

Ga je mee vliegtuigen kijken in Lelystad?

Mijn vrouw en ik (man, 41) gaan vaak naar een museum. Beeldende kunst en zo. Vind ik ook mooi. Maar onze interessegebieden overlappen niet voor 100%. Dus: ik zoek een gelijkgestemde waar het gaat om auto’s, vliegtuigen, techniek, ruimtevaart. Kom graag in het Teylersmuseum, maar ook in het Militair Museum en bij ESA in Noordwijk. En nu wil ik graag de Constellation in het Aviodrome gaan bekijken. Liefst het laatste weekend van mei. Ik rij graag dus ik kan je in principe overal oppikken. Laat wat van je horen als je dit ziet zitten.

Romanov liefhebster gezocht!

Hoi, ik (vrouw 31) krijg mijn vriend met geen tien paarden naar de Romanov tentoonstelling in de Hermitage. Zoek daarvoor een leuk maatje. Jij misschien? Zou ook graag nog even shoppen in A’dam. Ik stel voor dat we zo vroeg mogelijk naar de tentoonstelling gaan, want het is er behoorlijk druk hoorde ik. Wat mij betreft gaan we zo snel mogelijk, op een doordeweekse dag. Ik woon in Breda. En kom met de trein.

Design-freak wil naar Cube. Ga je mee?

Er zijn twee vette expo’s in Cube designmuseum, die ik per se wil zien. Meat the future en 3D Print: Now! Ik ben 22 jaar, studente vormgeving aan de Rietveld in Amsterdam, maar geloof het of niet: niemand van mijn medestudenten wil met me mee naar Kerkrade. Ik hoop jij wel. 3D Print: Now! loopt tot en met 30 april a.s. dus we moeten snel gaan. Wat mij betreft liefst op een donderdag of vrijdag. Reageer snel als je mee wilt. Zou leuk zijn!