Dealen met Drugs Maritiem Museum Rotterdam

Maritiem Museum Rotterdam

Waar trek jij de lijn? In Dealen met Drugs geeft Penoza-schrijfster Chris Westendorp bezoekers van het Maritiem Museum zélf de hoofdrol in de duistere wereld van drugssmokkel. Kruip in de huid van havenmedewerkers, dealers, douanebeambten en rechters. Geld is de grote verleider en stelt je voor onmogelijke dilemma’s. Ga jij voor meer controles in de haven, ook al kost dit tijd en geld? Of strijk jij 3.000 euro op door je toegangspas van de containerterminal uit te lenen aan een smokkelaar? Geef jij die jonge dealer straf of laat je hem gaan?   

Voor de tentoonstelling heeft het Maritiem Museum intensieve gesprekken gevoerd met de Douane, Zeehavenpolitie, FIOD, het Openbaar Ministerie, het HARC-team (Hit-And-Run-Cargo), preventieprogramma Drugs & Alcohol, ex-dealers en gebruikers. De feiten, cijfers én verhalen zijn schokkend. 

Let op: deze tentoonstelling is geschikt voor bezoekers vanaf 14 jaar.

Terug

Bezoekersinformatie

Looptijd

Van 20.10.2018 t/m 21.4.2019

Adres

Leuvehaven 1
3011EA ROTTERDAM
010 4132680

Openingstijden

di t/m za, ma in jul en aug + in schoolvakanties 10-17 u, zo + feestdagen 11-17 u, gesloten op 1 jan, 27 apr + 25 dec

kades en steigers: di t/m zo, gratis. Dagelijks zijn er wisselende schepen en kranen open tot 16 u die je met een entreekaartje van het museum kunt bezoeken. Meer info bij museumbalie.

Toegangsprijzen

Museumkaart geldig

volw € 14
t/m 3 jaar gratis
4-15 jaar € 10
student / CJP € 9

 

Faciliteiten

  • Verkooppunt Museumkaart
  • Parkeerplaats
  • Drinken
  • Winkel
  • Restaurant

site van het museum