Museum van Bommel van Dam VENLO

VENLO

Museum van Bommel van Dam was in 1971 het eerste museum voor moderne kunst in Limburg. Het profileert zich met een divers aanbod aan wisselexposities over schilder- en tekenkunst, beeldhouwkunst en fotografie. De collectie omvat duizenden schilderijen, tekeningen en grafische werken en een aantal sculpturen, de meesten gemaakt door Nederlandse kunstenaars uit de 20e eeuw. Het tentoonstellingsprogramma is breed met tekeningen, schilderijen, artistieke foto’s, videokunst en ruimtelijke installaties. Ook zijn er presentaties op basis van de eigen collectie. Het museum biedt daarnaast een podium aan jonge kunstenaars.

Let op: in verband met de verhuizing naar een nieuwe locatie is het museum vanaf 6 november 2017 tot eind 2019 gesloten. Museum van Bommel van Dam presenteert haar collectie tot die tijd in de vorm van 'pop up'-tentoonstellingen op andere locaties in Venlo. Houd het actuele programma in de gaten via de website

Terug

Bezoekersinformatie

Adres

Keulsepoort 1
5911 BX VENLO
077 - 35 13 457

Openingstijden

Het museum is tijdelijk gesloten en presenteert tot eind 2019 'pop up'-tentoonstellingen op andere locaties in Venlo. Kijk voor meer informatie op de website.

 

Toegangsprijzen

Museumkaart geldig

volw € 8
t/m 3 jaar gratis
4 t/m 12 jaar € 2
13 t/m 17 jaar / student € 4

Faciliteiten

  • Parkeerplaats
  • Drinken
  • Winkel
  • Rolstoeltoegankelijk

site van het museum