Fiets- & luncharrangement Zeeuws Museum

Zeeuws Museum

Het Zeeuws Museum presenteert met Nooit meer werken een tentoonstelling over werk: toen, nu en straks. In de zomer trekt het museum de provincie in en opent twee tijdelijke buitenlocaties in Vlissingen en Breskens. Met werk van onder meer James Beckett, Jeremy Deller, Janne van Gilst, Manon van Hoeckel, Christian Jankowski, Lisette Olsthoorn, Helge Prinsen en Ottonie von Roeder.
 
Met een fietsroute die langs het museum, de buitenlocaties, de veerboot en andere markante plekken voert, biedt het museum een uniek dagje Zeeland. Je kunt deze route fietsen van juni tot en met augustus. Neem deze zomer in Zeeland de tijd voor bezinning over werk en vrije tijd.
 
Uitsluitend voor Museumkaarthouders biedt het museum op vier zaterdagen in juni een compleet arrangement met fietsroutekaart en een zomers, biologisch en vegetarisch lunchpakketje.
 
 
 
 
 

Terug

Bezoekersinformatie

Looptijd

Dit arrangement van lunchpakket, fietsroutekaart & buitenlocaties voor Museumkaarthouders is geldig op zaterdag 8, 15, 22 & 29 juni. Als je hebt gereserveerd kun je het lunchpakket die dagen ophalen bij het Museumcafé tussen 11-13 uur.

Prijs

Museumkaart geldig

Museumkaarthouders betalen voor het arrangement slechts € 12,50. Het lunchpakket bestaat uit gazpacho, salade met pareltarwe van de Zeeuwsche Vlegel, brood en een flesje water.

Reserveren: tot uiterlijk 1 week van tevoren: secretariaat@zeeuwsmuseum.nl. Graag de datum en je geldige kaartnummer(s) erbij vermelden. Elke zaterdag zijn er maximaal 30 lunchpakketjes beschikbaar.
 

site van het museum